Skip to content Skip to footer

Sfaturi simple pentru a scapa de parul de animale din casa

Animalele de companie sunt prietenii care ne inveselesc zi de zi, mereu prezenti si mereu alaturi de noi. Insa, oricat de mult ai iubi un animal, trebuie sa te descurci cu problema parului care cade peste tot pentru a te putea bucura de compania acestora.

Un animal are nevoie de atentie zilnica, iar daca animalul tau de companie petrece mare parte din timp in casa, trebuie sa asiguri un mediu cat mai prielnic si curat, atat pentru tine si sanatatea ta, cat si pentru acesta.

Poti scapa de grija parului de animal din casa usor, eficient si la costuri reduse daca folosesti produsele potrivite:

  • Manusa pentru curatare parului este un mod usor si productiv prin care iti poti curata animalul prin mangaieri fine si prietenoase. Este extrem de eficient si poate fi folosit pe toate tipurile de blana, fara afectarea acesteia si este reutilizabila.
  • Aspiratorul pentru curatarea parului de la Mercaton este un alt mod usor si prietenos prin care poti scapa de parul de animale din casa. Este inofensiv pentru blana animalelor dar extrem de eficient. Dimensiunile acestuia il fac perfect.
  • Peria de curatare de la Karcher este perfecta pentru inlaturarea surplusului de par de caine, pisica, hamster sau alte animale. De asemenea, aceasta ofera si un masaj bine venit animalului tau.

Sfaturi pe care sa le urmezi pentru o casa curata si fara par de animal in aceasta:

  • Foloseste unul dintre produsele de indepartare a parului mentionate mai sus.
  • Obisnuieste-te sa periezi animalul cat mai des: este o operatiune simpla care iti va lua foarte putin timp si care este extrem de esentiala. Este suficienta o periere de 5-10 minute pe zi prin care vei scapa considerabil de parul de animal din casa.
  • Mergi cu animalul tau de companie la tuns: este foarte important ca periodic sa mergi cu animalul tau la tuns pentru a evita caderea parului excesiv.
  • Ofera-i animalului tau de companie un meniu potrivit: o blana sanatoasa si frumoasa depinde foarte mult de hrana pe care o mananca animalul tau. Poti cere sfatul unui medic veterinar pentru a stii cu exactitate ce este potrivit pentru patripedul tau in functie de rasa si blana.
  • Spala animalul ocazional: cu exceptia pisicilor, care se spala singur, este indicat sa iti speli animalul cel putin odata pe luna, in functie de rasa. Baile ocazionale, combinate cu produse de calitate te vor ajuta sa reduci considerabil cantitatea de par lasata prin casa.

Ingrijirea eficienta si responsabila a animalului tau va imbunatati considerabil stilul tau de viata si a celor dragi si de asemenea parul ramas prin casa nu iti va mai face probleme si nu iti va pune viata in pericol. In sine, firul de par de animal nu este periculos, cu adevarat periculoase sunt bacteriile sau parazitii cu care intra animalul tau in contact si pe care le gazduieste in surplusul de blana.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]