Skip to content Skip to footer

Idei originale de cadou pentru cuplu

Cu pasi repezi se apropie una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, si anume, luna iubirii. Este luna in care se sarbatoreste cel mai mult iubirea, iar cei indragostiti profita de orice moment pentru a-si arata dragostea prin diferite gesturi, cuvinte, cadouri si atentii. Nu uita ca, la fel ca in aceasta luna, iubirea trebuie demonstrata mereu, fara un motiv anume sau in vreo perioada anume.

Ziua indragostitilor este una dintre cele mai populare sarbatori, care, uneori vine la pachet cu stresul si grija alegerii cadoului perfect care sa poata exprima iubirea suficient de bine.

Si, fiind vorba de povestea voastra de dragoste, alege sa fii mai original si impresioneaza persoana iubita printr-un cadou inedit, unic, si perfect pentru amandoi. Iata cateva idei:

  • Motive te iubesc: este un cadou original si inedit pentru a va sarbatorii iubirea. Ambalate in cutii superbe, poti alege tu numarul total de motive pentru care iti iubesti partenerul si dupa care sa-l daruiesti. Cei de la 23h Events au variante multiple, potrivite pentru fiecare gust.
  • Bratari cuplu: sunt o alegere perfecta cu care nu ai cum sa dai gres. Poti alege modelul de bratari potrivit povestii voastre, iar acestea, fiind zilnic la mana voastra va vor aminti de iubirea voastra.
  • Patura cu maneci pentru cuplu: este cu siguranta o varianta excelenta de cadou, mai ales in sezonul rece, cand va ghemuiti amandoi la un film. Este cu siguranta un cadou inedit, original si potrivit pentru toate varstele.

Iubirea poate fi exprimata prin diferite gesturi materiale sau prin fapte si cuvinte. Alege cadouri simple, pe gustul vostru si care sa nu creeze disconfort din punct de vedere financiar, nu uita ca, la sfarsitul zilei cel mai mult conteaza prezenta si iubirea.

La ce sa fii atent/a atunci cand te gandesti sa cumperi un cadou partenerei/partenerului tau:

  • Indiferent de cadou, fii atent/a la culoarea acestuia. Nu ti-ar placea sa ajungi acasa cu o culoare pe care partenerul tau nu o indrageste.
  • Fii atent mereu la preferintele partenerului. Chiar daca tie iti place foarte mult un cadou, exista posibilitatea ca partenerului tau sa nu-i placa, de aceea, alege un cadou pe gustul persoanei care il primeste.
  • Alege un cadou de durata. Incearca sa daruiesti un cadou care sa reziste pentru ca este o dovada a iubirii care merita pastrata.
  • Alege un cadou practic. In masura in care poti, alege un cadou care sa-i fie de folos partenerului tau, un cadou care poate fi purtat sau utilizat.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]