Skip to content Skip to footer

Confidentialitate Zupon.ro

Politica de Confidențialitate Zupon.ro

La Zupon.ro, respectăm dreptul dumneavoastră la confidențialitate și ne conformăm cu Regulamentul General pentru Protecția Datelor (RGPD – General Data Protection Regulation (UE) 2016/679) în ceea ce privește colectarea, utilizarea și protejarea informațiilor personale pe care le primim de la vizitatorii și utilizatorii site-ului nostru, zupon.ro.

Informații colectate

Colectăm informații personale de la dumneavoastră atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, atunci când plasați o comandă, sau atunci când vă abonați la newsletter-ul nostru. Informațiile colectate pot include numele dumneavoastră, adresa de email, adresa de livrare, numărul de telefon și informațiile de plată.

Utilizarea informațiilor

Informațiile colectate de la dumneavoastră vor fi utilizate pentru a vă oferi serviciile și produsele solicitate, cum ar fi procesarea comenzilor, livrarea produselor și facturarea. De asemenea, ne vom folosi de informațiile dumneavoastră pentru a vă ține la curent cu actualizările și ofertele noastre, dacă ați optat pentru a primi newsletter-ul nostru.

Partajarea informațiilor

Informațiile dumneavoastră personale nu vor fi vândute sau distribuite către terțe părți, cu excepția cazurilor în care aceasta este necesară pentru a vă oferi serviciile și produsele solicitate, cum ar fi livrarea produselor sau procesarea platilor. De asemenea, vom furniza informațiile dumneavoastră către autoritățile competente dacă suntem obligați prin lege să o facem.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale prin implementarea de măsuri de securitate adecvate și prin limitarea accesului la această informație doar către persoanele autorizate.

Exercitarea drepturilor dumneavoastră

În conformitate cu RGPD, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau limita prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor și de a solicita portabilitatea datelor. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin email sau prin scrisori la adresa noastră de contact furnizată pe site-ul nostru.

Modificări la această politică

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru și va fi aplicabilă din momentul în care este publicată. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin email sau prin scrisori la adresa noastră de contact furnizată pe site-ul nostru.