Skip to content Skip to footer

Termeni si Conditii Zupon.ro

Introducere
Acesti termeni si conditii (denumiti in continuare “Termeni si Conditii”) se aplica tuturor vizitatorilor si utilizatorilor site-ului web Zupon.ro (denumit in continuare “Site”). Prin accesarea si utilizarea Site-ului, va exprimati acordul cu privire la Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati Site-ul.

Despre noi
Zupon.ro este un comparator de produse online care ofera o gama variata de produse pentru clientii sai.

Produse si preturi
Toate produsele prezentate pe Site sunt disponibile pentru a fi comandate online. Preturile produselor sunt afisate in moneda locala si pot fi modificate fara notificare prealabila. Preturile nu sunt stabilite de Site, ci mai degraba de magazinele partenere.

Comenzi
Pentru a plasa o comanda, va rugam sa urmati pasii indicati pe Site. Comenzile pot fi plasate numai de catre persoanele care au atins varsta legala. Comenzile se plaseaza doar pe site-urile partenere.

Livrare si plata
Livrarea produselor comandate se va face prin curierat rapid si va fi suportata de catre client. Plata se poate face prin intermediul unui card bancar sau prin transfer bancar. Aceaste metode pot diferi de la magazin la magazin.

Returnarea produselor
Clientii au dreptul sa returneze produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, cu conditia ca acestea sa fie in aceeasi stare in care au fost primite si sa fie insotite de toate accesoriile si documentele care le-au insotit. Returnarea produselor se face in conformitate cu politica magazinelor partenere.

Proprietate intelectuala
Toate elementele prezente pe Site, cum ar fi textele, imagini, logo-urile, sunt protejate prin drepturi de autor si alte legi privind proprietatea intelectuala. Utilizarea fara acordul prealabil al Zupon.ro este interzisa.

Responsabilitate
Zupon.ro nu poate fi considerat responsabil pentru nicio eroare sau omisiune in ceea ce priveste informatiile prezentate pe Site. De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica continutul Site-ului fara notificare prealabila.

Legi aplicabile
Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati si interpretati in conformitate cu legile din Romania. Orice litigiu care poate aparea in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi rezolvat in instanta competenta din Romania.

Contact
Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” de pe Site. Orice intrebare referitoare la produse va trabui adresata magazinului partener care vinde aceste produse. Zupon nu este in masura sa raspunda la intrebari referitoare la produse.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Zupon.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand acesti Termeni si Conditii, fara notificare prealabila. Este responsabilitatea clientilor sa verifice periodic acesti Termeni si Conditii pentru eventuale modificari. Continuarea utilizarii Site-ului dupa modificarea Termenilor si Conditiilor constituie acceptarea acestor modificari.

Dispozitii finale
Acesti Termeni si Conditii reprezinta intregul acord intre Zupon.ro si utilizatorii Site-ului si au prioritate in cazul oricarei alte intelegeri sau acorduri orale sau scrise anterior sau contemporan. Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii este considerata nula sau neexecutabila, aceasta nu va afecta valabilitatea si executabilitatea celorlalte prevederi.

Produse vandute de magazine partenere
Este important de mentionat ca anumite produse prezentate pe Site sunt vandute de catre magazine partenere ale Zupon.ro. Acestea au termenii si conditiile lor proprii si pot fi diferiti fata de cei prezentati aici. Prin plasarea unei comenzi pentru aceste produse, clientii accepta si termenii si conditiile specifici ale magazinului partener. Zupon.ro nu poate fi considerat responsabil pentru orice neintelegere sau neconcordanta intre termenii si conditiile magazinului partener si cele prezentate aici. Este recomandat ca clientii sa citeasca cu atentie termenii si conditiile magazinului partener inainte de a plasa o comanda.

Livrarea produselor
Este important de mentionat ca livrarea produselor vandute de catre magazinele partenere se face de catre acestea si nu de catre Zupon.ro. Prin urmare, Zupon.ro nu are niciun fel de control asupra procesului de livrare si nu poate fi considerat responsabil pentru orice intarziere sau neconformitate legate de livrare. Clientii trebuie sa se adreseze direct magazinului partener pentru orice intrebari sau probleme legate de livrare.