Skip to content Skip to footer

Cum sa alegi husa potrivita pentru unul dintre noile modelele iPhone 14

Cu siguranta, esti extrem de incantat de noua ta achizitie, noile modele iPhone 14 fiind cu adevarat o achizitie eleganta, luxoasa si scumpa, insa, multi ar spune ca merita toti banii, si la sfarsitul zilei, fiecare isi cheltuie banii dupa bunul plac. Si pentru a-ti proteja telefonul, te sfatuim, ca imediat dupa achizitionarea acestuia sa incepi sa cauti o husa potrivita pentru telefonul tau.

Alegerea unei huse de telefon iPhone 14 potrivite te va ajuta sa iti protejezi telefonul pretios. Exista un numar infinit de variante din care sa alegi, care nu numai ca pot proteja dispozitivul, dar au si un design elegant.

De asemenea, nu uita ca, pe langa husa, sa iti achizitionezi si o folie de protectie pentru ecran, pentru a-l proteja si pentru a evita accidentele neplacute.

Ce trebuie sa cauti atunci cand alegi o husa pentru noul tau telefon

Nivelul de protectie

Husele de telefon sunt fabricate din diferite materiale: plastic, silicon, piele, cauciuc. Rolul cel mai important al unei huse este sa protejeze cat mai bine dispozitivul in cazul unor lovituri sau izbituri, de aceea ar fi bine sa alegi o husa cat mai eficienta si rezistenta.

Acoperire completa

In general, cu cat husa protejeaza mai mult telefonul, cu atat mai bine. Tocmai de aceea ar fi bine sa alegi huse care protejeaza toate partile telefonului, exceptand ecranul. Evita husele cu deschidere circulara care au ca scop expunerea siglei Apple pe partea din spate a telefonului, deoarece ofera o protectie mai mica, fara vreun beneficiu real. Toata lumea va stii ca ai iPhone, crede-ma.

Opteaza pentru huse simple dar elegante.

O husa de telefon iPhone 14 cu modele simple si elegante, ar putea atrage mult mai mult atentia oamenilor decat modelele care au un design sofisticat. Dispozitivul este extrem de elegant si sofisticat, si nu are nevoie de alte „artificii”.

Husa subtire pentru acest model

Daca ti-ai achizitionat deja un telefon din gama iPhone 14, cu siguranta ai fost uimit de ceea ce ai simtit cand l-ai atins, deoarece gama s-a schimbat extrem de mult in ultimii ani. De aceea, daca iti doresti sa ai parte de aceeasi senzatie dupa punerea husei, vei avea nevoie de o husa subtinere pentru a pastra eleganta si designul acestuia.

Fara interferente wireless

Este foarte important sa alegi o husa care nu reduce performanta semnalelor wireless. De asemenea, husa nu ar trebui sa te impiedice sa utilizezi Magsafe. Este un aspect foarte important pe care sa il iei in considerare in cazul gamei iPhone14. 

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]