Skip to content Skip to footer

Care este cel mai potrivit material pentru o husa de telefon?

Atunci cand vine vorba de alegerea unei huse pentru telefon, obtiunile sunt imense, insa, pentru a lua decizia corecta, trebuie sa stii ce sa cauti. Si pentru a-ti usura procesul, mai jos ti-am pregatit o lista cu lucruri esentiale pe care sa le iei in considerare pentru a obtine cea mai buna protectie a telefonului tau.

Exista o varietate imensa de tipuri de huse de telefon, unele fiind mai bune in a proteja telefonul decat altele. Cea mai buna protectie este atunci cand husa este rezistenta la socuri, acest lucru depinzand mult si de materialul din care este fabricat, tocmai de aceea mai jos vei gasi avantajele si dezavantajele principale ale materialelor din care sunt fabricate pentru a te asigura ca vei face cea mai buna alegere.

Huse din piele

Indiferent ca vorbim de piele naturala sau sintetica, acestea au proprietati care se aseamana.

Avantaje

Sunt perfecte pentru persoanele care isi folosesc constant telefonul. Acestea au un aspect elegant si de lux, si in acelasi timp sunt moi si foarte simple. Ofera stabilitate pe suprafate alunecoase si sunt durabile in timp. Un alt avantaj al acestora este faptul ca in general au un spatiu pentru depozitarea cardurilor.

Dezavantaje

Din cauza dimeniunilor husei, telefonul devine mai voluminos, si desigur, mai greu. Nu sunt rezistente la apa si se numara printre cele mai scumpe produse de acest fel din cauza materialului.

Huse din silicon

Avantaje

Sunt rezistente la apa, au o textura moale, aderenta pe suprafete si placute la atingere. De asemenea sunt eficiente din punct de vedere al termoconductibilitatii, sunt usoare si au un pret accesibil.

Dezavantaje

Dupa o perioada de utilizare indelungata acestea devin un magnet pentru praf, mainile pot transpira usor si nu ofera o protectie 100%.

Huse metalice

Avantaje

Datorita materialului, acestea sunt rezistente, durabile in timp si nu contribuie la supraincalzirea telefonului. De asemenea, protejeaza electronicele telefonului de interferente statice si electromagnetice. Designul acestora reprezinta un alt punct forte.

Dezavantaje

Aceste huse sunt rigide si se pot deforma la socuri foarte puternice. De asemenea, in zonele cu semnal slab, pot reprezenta o problema, iar pretul lor este destul de mare datorita calitatii indelungate.

Huse din plastic

Avantaje

Intretinerea si curatarea este foarte usoara, rezistente si de durata si nu provoaca discomfort in utilizare.Totodata, diversitatea modelelor este uriasa iar pretul acestora este accesibil.

Dezavantaje

La socuri foarte puternice acestea pot crapa, se pot zgaria foarte usor si aluneca de pe suprafete.

Huse din carbon

Avantaje

Sunt durabile in timp si se afla in topul celor mai rezistente huse. De asemenea, au un aspect elegant si sunt usoare.

Dezavantaje

Nu pot fi personalizate atat de usor iar pretul acestora este destul de mare.

Huse Tpu- din multiple materiale

Avantaje

Pretul este accesibil, nu aluneca la introducerea in buzunar si nu acumuleaza praful. De asemenea, au o durabilitate mare si sunt fabricate din material flexibil.

Dezavantaje

Nu au un scor de rezistenta ridicat la socurile foarte puternice.

Acum ca ai o imagine de ansamblu asupra avantajelor si dezavantajelor unei huse, poti alege una perfecta pentru tine, in functie de preferinte, gusturi, mediu si material.

 

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]