Skip to content Skip to footer

Cele mai la moda culori in sezonul de primavara 2023

Primavara anului 2023 aduce cu sine o multime de tendinte noi in moda. Combinatiile de culori vii si imprimeuri exotice, mixurile moderne si sofisticate de nuante neutre, cuceresc primavara acestui an, oferind fiecarei persoane variante infinite de combinatii vestimentare.

Sezonul de primavara este privit ca un sezon de renastere, in care atat natura, cat si oamenii, infloresc frumos dupa un sezon rece si mohorat. Tocmai de aceea, sezonul de primavara accentueaza adoptarea nuantelor intense si vibrante in moda feminina si masculina.

Si pentru ca ne dorim ca tu sa ai toate informatiile actualizate in ceea se priveste noile tendinte, mai jos vei gasi cele mai populare si la moda culori din primavara aceasta.

Culoarea portocaliu

Portocaliul simplu si cel fluorescent cuceresc tendintele acestei primaveri, deoarece culoarea creeaza un look provocator si modern. O rochie portocalie cu siguranta iti va oferi incredere in tine in orice situatie, iti va pune in evidenta formele si va intoarce priviri.

Culoarea roz si roz liliac

Si primavara aceasta, rozul ramane la moda, iar sezonul acesta, rozul liliac este cel care are inaintate. O culoare provocatoare care transmite incredere si un caracter indraznet. Din dresingul tau in aceasta primavara nu trebuie sa lipseasca o pereche de pantofi roz, deoarece cu aceasta culoare nu ai cum sa dai niciodata gres.

Culoarea albastru

Albastru este cu siguranta o culoare a primaverii, care transmite armonie si senin, tocmai de aceea si primavara aceasta este una dintre cele mai la moda culori. Albastru electric este cel care cucereste tendintele acestui sezon, si tocmai de aceea, un tricou albastru poate fi usor asortat intr-o tinuta lejera sau una casual in aceasta primavara.

Culoarea alba

Cu siguranta o culoare care a fost, este si va ramane mereu actuala, datorita emotiilor pe care le transmite. Culoarea alba transmite puritate si delicatete, tocmai de aceea primavara aceasta ar trebui sa o asortezi la cat mai multe tinute.

De asemenea, la topul culorilor din aceasta primavara, se adauga si imprimeurile florale sau tiparele geometrice, care pot contribui cu usurinta la obtinerea unui look modern si fresh.

Imprimeurile florale dau un aer proaspat si romantic unui look, si tocmai de aceea, primavara este perioada perfecta cand ar trebui sa le porti cel mai mult.

Totodata nu uita ca, pentru a nu avea o tinuta exagerata, trebuie sa combini tonurile intense cu nuante mai deschise, iar contrastul dintre culori neutre si o culoare vie, cum ar fi portocaliu, iti va oferi un look indraznet si modern.

Deci, ce mai astepti? Este timpul sa iti actualizezi garderoba in functie de tendintele actuale.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]