Skip to content Skip to footer

Ce flori sa daruiesti in functie de ocazie

Daruirea unei flori sau a unui buchet de flori este o alegere potrivita in orice situatie si la orice eveniment, fiind o dovada de apreciere, afectiune, respect si emotie. Este un gest apreciat si practicat inca din cele mai vechi timpuri deoarece acestea au mereu un impact pozitiv asupra persoanei care primeste florile.

Fiecare floare transmite un mesaj, si de aceea, in functie de eveniment sau ocazie, exista diferite sugestii pentru a alege florile potrivite care sa transmita mesajul dorit.

Flori pentru aniversarea zilei de nastere

Aranjamentele de trandafiri sunt intotdeauna o alegere perfecta pentru aceasta ocazie. Ziua aceasta este cea mai importanta zi din an pentru sarbatorita, fiind si ocazia perfecta pentru a-ti arata sentimentele de iubire, apreciere si recunostinta. De asemenea, poti opta cu incredere pentru un buchet cu flor de sezon, unul cat mai bogat si impachetat intr-un ambalaj colorat.

Flori pentru declararea intentiilor amoroase

Trandafirii rosii sunt emblema sentimentelor profunde, cum ar fi exprimarea afectiunii si iubirii purtate. Un buchet sau un aranjament de trandafiri rosii intotdeauna va inlocui perfect un „te iubesc”. De asemenea, pe langa trandafiri, lalelele, liliacul si orhideele sunt flori prin care iti poti exprima romantismul.

Flori potrivite pentru cununia civila sau nunta

Un asemenea eveniment unic, pune in principal accent pe iubire, rafinament si eleganta. Pentru o asemenea ocazie iti recomandam sa alegi un buchet format din flori nobile, precum trandafirii sau orhideele. Totodata, daca iti doresti sa iesi in evidenta poti opta pentru un buchet format din flori regale, crini sau un buchet alcatuit din florile preferate ale miresei.

Flori potrivite pentru sarbatorile religioase

Aranjamentele florare sunt cea mai buna optiune atunci cand mergi in vizita la prieteni, rude sau cunostinte care au decis sa sarbatoreasca Craciunul sau Pastele cu tine. Acestea sunt extrem de apreciate si bine primite cu aceste ocazii, integrandu-se perfect in atmosfera de sarbatoare. Cu ocazia sarbatoriri Craciunului, craciunitele sunt alegerea potrivita cu care nu vei da gres. Totodata, poti alege flori rosii, albe sau roz. Pentru sarbatorile pascale poti alege florile de sezon, acestea fiind in numar foarte mare primavara. Iti recomandam sa optezi pentru un buchet de lalele, narcise sau frezii.

Flori potrivite pentru inmormantari

Desi nu este un moment de sarbatoare, respectul fata de persoana pierduta poate fi exprimat frumos cu ajutorul florilor. Calele, garoafele, crinii, trandafirii si crizantemele sunt cele mai potrivite flori pentru aceasta ocazie sumbra. Ele exprima regretele intr-un mod unic, aratand sprijinul tau fata de familie. Nu uita ca florile trebuie sa fie in numar par si ca trebuie sa contina un mesaj de condoleante.

Indiferent de moment sau ocazie, alege sa daruiesti o floare prin care sa iti exprimi sentimentele.

 

 

 

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]