Skip to content Skip to footer

Trandafir criogenat si trandafir din spuma de sapun. O idee perfecta de cadou

Oferirea de trandafiri este si va fi cea mai simpla si frumoasa forma prin care poti sa iti demonstrezi iubirea, respectul, afectiunea si tandretea. Domnisoarele si doamnele iubesc aceasta forma de exprimare a sentimentelor, fiind un cadou potrivit pentru orice ocazie: aniversari, zile de nastere, ceremonii, sarbatori si ocazii speciale.

Alegerea unui cadou nu este niciodata usoara, iar cel mai simplu ar fi sa alegi un cadou simbolic, care sa bucure sufletul si privirea, si care sa ramana alaturi de persoana respectiva pentru mult timp.

Si daca iti doresti sa iti exprimi iubirea eterna si aprecierea, iti recomandam sa faci acest lucru printr-un cadou care dureaza si cucereste, iar cele mai potrivite astfel de cadouri sunt trandafiri criogenati si trandafiri de spuma.

Trandafiri criogenati  sunt o forma eleganta, inedita si impresionanta prin care iti poti arata iubirea, grija si respectul fata de persoana care le primeste.

Trandafiri criogenati mai sunt denumiti si trandafiri nemuritori sau vesnici, deoarece, daca sunt pastrati in conditii optime, te poti bucura de acestia pana la aproximativ 25 de ani. Pentru trandafiri este aplicat un tratament si proces sofisticat pentru a-si pastra frumusetea naturala pentru un timp cat mai indelungat. Un alt avantaj este faptul ca acestia pot fi vopsiti in diferite culori, in functie de preferintele fiecaruia.

Asezati sub o cupola de sticla, o cutie acrilica sau o cutie de carton premium acestia au un aspect elegant si rafinat, lucru care ii transforma intr-un obiect decorativ deosebit.

Un trandafir criogenat este un cadou care cu siguranta va fi apreciat la adevarata lui valoare iar persoana care il primeste isi va aminti de acel moment pentru multi ani inainte. Trandafirul nu necesita ingrijiri suplimentare ulterioare.

Daca cauti un cadou ideal, trebuie sa stii ca, cu trandafirii criogenati cu siguranta nu vei da gres.

 

Trandafirii din spuma de sapun sunt de asemenea o alegere perfecta pentru un cadou ideal, cu care nu vei da gres. Acestia mai sunt numiti si trandafiri eterni si vesnici deoarece nu se ofilesc, nu necesita ingrijiri suplimentare si cuceresc prin eleganta lor.

In ultimii ani acestia au acaparat piata, fiind unul dintre cadourile preferta de doamne si domnisoare, potrivit pentru orice ocazie. Un avantaj al acestora este faptul ca pot fi vopsiti intr-un numar extraodrinar de mare de culori, iar acest lucru permite evidentierea unor combinatii de culori unice. Un alt avantaj al acestora este faptul ca acestia pot fi aranjati in diferite forme si modele pentru a face cadoul si mai unic: ursuletii din trandafiri de spuma sunt unul dintre cele mai apreciate si iubite cadouri de catre femei.

De asemenea acestia pot completa forma unei inimi, a unui buchet, a unui aranjament, pot fi asezati intr-o cupola si multe alte variante. Aranjamentele florale de trandafiri in cutie sunt de asemenea un cadou cu care nu ai cum sa dai gres. Sunt potrivite pentru orice ocazie deoarece felul in care acestia pot fi aranjati si combinati este infinit.

Alege sa daruiesti cadouri din inima pentru inima. Alege un cadou de durata, atat in inima persoanei care il primeste cat si fizic. Trandafiri criogenati si cei de spuma sunt de asemenea un obiect ornamental care infrumuseteaza incaperea unde se afla 

 

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]