Skip to content Skip to footer

Prima aniversare a bebelusului, o petrecere de vis

Prima aniversare a bebelusului tau este un moment cu adevarat unic si emotionant, care merita sa fie sarbatorit asa cum se cuvine. A trecut primul an al micutului tau, care a fost incarcat de experiente si aminitiri unice. De aceea, indiferent ca iti doresti o petrecere alaturi de cei dragi sau vrei sa fiti doar voi si sa va bucurati unul de altul, aceasta zi trebuie sa fie cu totul diferita si de neuitat.

Si, pentru ca ne dorim sa iti fim alaturi in organizarea acestui moment important, ti-am pregatit cateva idei prin care poti face aceasta zi speciala si de neuitat.

Creeaza un decor de poveste

Indiferent de locatia aleasa pentru a sarbatorii sau numarul de persoane prezente, iti recomandam sa creezi un decor tematic deoarece acesta formeaza atmosfera de poveste pe care si-o doreste fiecare parinte. Primul an de poveste alaturi de bebelusul tau merita un decor de poveste. Articolele tematice aniversare 1 an vor fi partenerul tau perfect la petrecere.

Hainutele bebelusului pentru prima aniversare

Pentru a avea o petrecere cu adevarat memorabila si personalizata, iti recomandam sa alegi atat pentru bebelusul tau si pentru ceilalti membri ai familiei haine asortate cu tematica aleasa. Acest lucru te va face sa te simti din nou copil, iar aceste momente vor ramane vesnic imortalizate, atat in fotografii cat si in amintire. Gama larga de produse aniversare de la 23h Events te vor ajuta sa economisesti timpul de cautare si sa alegi tot ce este mai bun.

Alege un tort reprezentativ

Prima aniversare a bebelusului tau este un moment unic si important, de aceea si tortul sarbatoritului trebuie sa fie la aceleasi standarde. Alege un tort tematic pentru acesta, cu o culoare potrivita si personalizeaza-l cu diferite modele sau jucarii care l-au bucurat pe copil in primul an de viata.

Reaminteste-ti cele mai importante momente din primul an

Cum spuneam, primul an de viata a bebelusului tau a fost unul incarcat in momente unice, zambete, progrese si bucurii, de aceea iti recomandam sa pregatesti un moment in care sa iti reamintesti cele mai importante lucruri care s-au intamplat in viata lui, cele mai frumoase progrese pentru a putea sa retraiesti alaturi de oamenii dragi emotiile acelea.

Imortalizeaza momentul primei aniversari

Un eveniment atat de important nu trebuie pastrat doar in amintirea ta, asa ca trebuie sa fii pregatita sa imortalizezi momentele din timpul petrecerii: taierea motului, taierea tortului, portret de familie, poze de grup, etc. Pentru aceasta ai nevoie de un telefon mobil cu memorie suficienta sau un aparat foto pentru poza superbe.

Poti opta de asemenea sa creezi un mulaj cu mainile voastre unite, pentru totdeauna. Acesta va deveni un obiect ornamental incarcat cu deosebita emotie pe care il vei putea pastra pentru totdeauna.


Cauta Produse

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]