Skip to content Skip to footer

Aparat de vidare. Un prieten care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta

Conservarea alimentelor folosind un aparat de vidare este o modalitate excelenta pentru pastrarea acestora proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. Aparatele de vidare au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate in intrega lume, avantajele acestora fiind multiple.

Vidarea este o obtiune alimentara mai sigura si santatoasa deoarece, prin vidare, aerul este scos in totalitate din punga, si astfel este eliminata posibilitatea de oxidare a alimentelor. In vid este de asemenea diminuata dezoltarea bacteriilor.

Alimentele vidate isi pastreaza gustul lor minunat dar si prospetimea, iar orice aliment vidat va putea fi pastrat de pana la 6 ori mai mult decat in cazul unui produs nevidat.

Pungile pentru vidarea alimentelor nu permit amestecarea mirosurilor, fiecare pastrandu-si aroma si savoarea proprie. De asemenea, pungile cu alimente vidate permit o organizare mai optima in congelator sau frigider deoarece acestea ocupa un spatiu mult mai mic si pot fi identificate cu mai mare usurinta. In plus, alimentele care sunt vidate nu sunt afectate de umiditatea din aer.

Aparatele de vidare asigura conservarea alimentelor prin eliminarea posibilitatii dezvoltarii mucegaiului deoarece acesta, la fel ca bacteriile, acestea nu se poate dezolta in lipsa aerului.

Categoria de produse care poate fi vidata este imensa, iar o parte dintre produsele cele mai des vidate sunt: carnea de pui, vita, fructele de mare, painea, biscuiti, cafeaua, orezul, pastele, fructele usctae, fructele proaspete, legume si branza. Indiferent ca depozitezi produsele in frigider sau intr-un dulap, vidarea acestora te va ajuta sa economisesti mult spatiu si sa ai o organizare mai buna.

Prin urmare, un aparat de vidare devine un accesoriu indispensabil pentru orice gospodarie, acesta oferindu-ti posibilitatea de a avea la dispozitie oricand ingrediente proaspete si previne risipa.

In functie de nevoile si necesitatile tale, alege un aparat de vidare perfect pentru tine. Cele mai comune modele:

Aparat de vidare cu cleme-acesta functioneaza cu pungi externe speciale si este cel mai comun model intalnit. Este simplu de utilizat si poate vida si produse de dimensiuni mai mari.

Aparat de vidare cu cuva-sunt potrivite pentru cantitati mari de alimente.

Aparat de vidat cu vase ermetice-vasele detasabile pe care le utilizeaza acesta au marimi diferite.

Aparat de vidat cu duza– acesta este potrivit inclusiv pentru extractia lichidelor si nu este necesar folosirea pungilor speciale.

Indiferent de modelul ales, un aparat de vidat este cea mai buna investitie pe care poti sa o faci pentru sanatatea si confortul tau. De asemenea, acesta este un cadou potrivit pe care il poti oferi cu orice ocazie, necesitatea acestuia existand peste tot.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]