Skip to content Skip to footer

Cum alegi masina de spalat vase potrivita

Masina de spalat vase este cu siguranta una dintre cele mai importante si utile inventii in materie de elecrocasnice, ajutorul oferit de aceasta intr-o gospodarie fiind extraordinar. Daca atunci cand erai tanar, nu stiai sau nu ai vazut beneficiile si utilitatea acesteia, cu siguranta, odata cu evolutia ta, cu marirea familiei, marirea numarului de prieteni si aparitia copiilor, ai descoperit cat de utila si importanta este o masina de spalat vase intr-o casa. Si daca o detii deja, ii cunosti adevarata valoare, iar daca inca stai pe ganduri, iti spune sigur ca, va fi una dintre cele mai bune investitii facute de tine.

Principale avantaje ale unei masini de spalat vase:

  • Renunti la spalatul manual
  • Diminuezi efortul depus
  • Castigi timp pretios
  • Economisesti bani
  • Uiti de grija vaselor murdare
  • Iti protejezi mainile
  • O bucatarie mai curata

Insa, cum alegi masina de spalat vase potrivita pentru tine?

Free standing sau incorporabila

In primul rand trebuie sa stii ca o masina de spalat poate fi usor de incorporat in mobilier, sau free standing. Trebuie sa stii exact care este cea mai buna varianta pentru tine inainte de a lua o decizie finala.

Dimensiune

Masinile de spalat vase sunt disponibile in doua variante: 46 sau 65 de centimetrii. Daca spatiul nu este o problema pentru tine, iti recomandam sa optezi pentru o masina de 60 de centimetrii, dar daca spatiul este o problema, te sfatuim sa  verifici cu exactitate spatiul pe care il poti aloca acesteia.

Flexibilitate la aranjarea vaselor

Cand spui vase murdare nu te referi niciodata doar la farfurii si tacamuri, de aceea, este foarte important sa fii atent ca masina sa aiba suporti pentru farfurii rabatabile si cosuri pentru tacamuri individuale, pentru a te asigura ca si vasele voluminoase pot incapea cu usurinta.

Programe si functii multiple si diversificate

O masina de spalat vase are diferite functii, printre care se numara: spalare rapida, spalare delicata, spalare normala si spalarea indelungata. Fiind o investitie pe termen lung, este important ca masina sa aiba cat mai multe functii si programe pentru a face fata oricarei situatii.

Consum

Pentru a economisi cat mai multi bani, iti sugeram sa alegi o masina de spalat vase cu un consum energetic cat mai bun. O masina foloseste la un ciclu intre 9 si 12 litri de apa, tocmai de aceea este bine sa fii informat si despre energia consumata de aceasta pentru a evita neplacerile.

Pretul

Pretul este un factor pe care trebuie sa il iei in considerare. Alege o masina care sa se incadreze in lista de dorinte si nevoi, dar mai ales, sa se incadreze in bugetul tau.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]