Skip to content Skip to footer

Cana Filtranta. Cum sa alegi cea mai buna cana de filtrare a apei

Fiecare dintre noi cunoaste beneficiile apei potabile, insa, cu toate acestea, multi dintre noi nu bem suficient pe parcursul zilei. O cana filtranta este o modalitate convenabila, eficienta si avantajoasa de a scapa de impuritatile din apa de la robinet.

Consumul de apa curata este extrem de importanta pentru sanatatea noastra. Apa care curge la robinet este apa subterana si poate contine substante nocive, microorganisme si impuritati pe care nu ne dorim ingeram in mod constant.

O cana filtranta este un dispozitiv mic, cu un capac care poate sa filtreze apa printr-o capsula filtranta care este pozitionata sub un recipient de plastic. Odata apa turnata in cana, gravitatia forteaza apa sa treaca prin filtru direct in rezervor. Acest filtru elimina un numar consistent de agenti contaminati din apa potabila facand-o mai gustoasa si fara miros. Si pentru a face o alegere sigura, sanatoasa si la cel mai bun pret, cei de la Laica ofera o gama varianta de cani filtrante pentru toate gusturile si buzunarele.

De ce sa cumperi o cana de filtrare?

  • Pentru sanatate: apa filtrata este mult mai curata si ajuta la protejarea corpului si a sanatatii. De asemenea, ajuta la intarirea sistemului nostru imunitar deoarece elimina aproximativ 98% din clorul din apa, ceea ce o claseaza intr-o alegere foarte sigura pentru baut.
  • Pentru siguranta: apa consumata din cana este mai curata. Filtrul canii indeparteaza agentii periculosi, cum ar fi microorganismele si substantele chimice, pastrand mineralele sanatoase ale apei la locul lor.
  • Un gust mai bun al apei: cana filtranta iti ofera o bautura mai sanatoasa si curata, cu un gust mai bun si fara mirosuri neplacute.
  • Este perfecta pentru copii: ajuta la buna dezvoltarea a copilului deoarece apa este mai curata si esentiala. Este recomandata sa fie consumata si de femeile insarcinate.
  • Pret avantajos: achizitionarea unei cani filtrante te va ajuta sa ai grija de sanatatea ta si in acela timp vei economisi si sume importante, pretul acesteia fiind foarte mic in comparatie cu beneficiile oferite.

Tipuri de filtre utilizate:

  • Filtru cu carbune activ: este cea mai utilizata metoda de filtrare.
  • Filtru cu ionizare: prin acesta se inlocuiesc ionii negativi cu cei pozitivi.
  • Filtru de dedurizare: se elimina calciul si magneziul printr-un proces de schimb de ioni. Medicii recomanda o utilizare cat mai scazuta a apei dedurizata.
  • Filtru de ceramica/mecanica: indeparteaza doar contaminatiile solide cum ar fi nisipul vizibil sau sedimentele.

Alege inteligent pentru sanatata ta si a familiei tale pe termen lung.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]