Skip to content Skip to footer

Apple Watch, un dispozitiv mereu la indemana

Apple Watch-urile si-au facut debutul in anul 2015 si de atunci au avut un adevarat succes, un succes care care unul cu adevarat meritat, aceste ceasuri usurand foarte mult viata utilizatorilor.

Ceasurile inteligente au cucerit piata in ultimii ani, fiecare producator mare de telefoane investind miliarde de dolari in crearea diferitelor modele de ceasuri inteligente care sa ii cucereasca pe consumatori.

Apple Watch-ul este cu siguranta unul dintre cele mai elegante, moderne si sofisticate ceasuri de pe piata actuala, si pentru a nu te mai lasa sa astepti, mai jos iti vom prezenta principalele motive pentru care un Apple Watch trebuie sa fie la mana ta si nu in cosul de cumparaturi:

Vizualizarea notificarilor nu a fost niciodata mai usoara

Compania Apple este cunoscuta pentru ecosistemul sau prietenos, si mai ales, datorita faptului ca daca ai un produs de la acestia, iti poti accesa fara nici o problema datele de pe un dispozitiv pe oricare altul. Indiferent ca te afli in trafic, la munca sau la o petrecere, doar cu o simpla ridicare a mainii, vei putea sa verifici notificarile si chiar sa raspunzi. De asemenea, pe langa notificari, poti vedea si apelurile pierdute si chiar sa suni inapoi direct de pe ceas. Este un mod perfect prin care sa economisesti timp.

Monitorizare constanta a sanatatii

Pe langa functia de telefon, Apple Watch-ul se comporta si ca un mic doctor cu tine. Acesta iti monitorizeaza toate miscarile si iti poate salva chiar si viata. Acesta dispune de toate functiile necesare: monitorizarea batailor inimii, monitorizarea somnului si a nivelului de oxigen din sange si monitorizarea temperaturii corpului. De asemenea, daca ai probleme cardiace, acesta poate trimite alerte daca ceva nu este in regula cu tine. Este un adevarat erou care iti poate salva viata.

Un memento la indemana ta

Pe langa toate functiile de mai sus, dispozitivul poate fi folosit si ca un caiet de sarcini. Indiferent daca iti place sa iti scrii sarcinile, sau sa le gandesti cu voce tare, poti tine pe acesta evidenta sarcinilor, intr-o aplicatie de notite sau din reportofon in functie de timpul si disponibilitatea ta.

O autonomie mare a bateriei

Compania Apple se mandreste cu baterii cu o putere de utilizare mare. In medie, bateria unui Apple Watch rezista undeva la peste 23 de ore de utilizare normala. Mai mult decat ideal intr-o zi aglomerata in care primesti o multime de notificari.

O boxa portabila la mana ta

Functiile Apple Watch-ului sunt extrem de multe. Una dintre functiile cu care te poti distra este redarea muzicii direct de pe ceas. Daca esti in pauza de masa si vrei putina ambianta la masa, cu doar o apasare de buton vei reusi acest lucru.

Apple Watch-ul este cu sigurnata o investitie extrem de buna. Acesta iti simplifica viata prin functiile sale, iti poate salva viata si este mereu la indemana ta.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]