Skip to content Skip to footer

Tendințe de ruj în iarna lui 2023: Ruj mat sau ruj normal?

Industria frumuseții este în continuă evoluție, iar tendințele în machiaj se schimbă de la sezon la sezon. În iarna lui 2023, rujul joacă un rol important în evidențierea buzelor și în completarea aspectului general al machiajului. Una dintre întrebările frecvente este dacă ar trebui să optăm pentru un ruj mat sau pentru un ruj normal.

Nuanțele populare care vor fi în tendință în iarna lui 2023.

Rujul mat:

Rujul mat a câștigat o popularitate semnificativă în ultimii ani și continuă să fie preferat de mulți. Acest tip de ruj oferă o finisare mată și o rezistență mai mare pe buze. Datorită texturii sale, rujul mat poate fi mai uscat și poate necesita o pregătire adecvată a buzelor înainte de aplicare. Cu toate acestea, avantajul principal al rujului mat este că oferă o acoperire intensă și o rezistență mai mare la transfer, ceea ce înseamnă că va rezista mai mult timp pe buze.

Nuanțe populare de ruj mat în iarna lui 2023:

  1. Roșu închis: Această nuanță clasică de ruj mat va rămâne întotdeauna în tendință în sezonul rece. Un roșu închis adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărui machiaj de iarnă.
  2. Burgundy: Nuanțele de burgundy sunt ideale pentru iarna lui 2023. Acestea oferă o notă misterioasă și sofisticată, fiind perfecte pentru evenimentele speciale de sezon.
  3. Marsala: Inspirată de culoarea vinului, nuanța marsala aduce o notă caldă și bogată în machiajul de iarnă. Este o opțiune excelentă pentru a adăuga un aspect sofisticat și elegant buzelor tale.

Rujul normal:

Pe de altă parte, rujul normal oferă o gamă variată de texturi și finisaje, de la lucios la cremos. Acest tip de ruj este mai hidratant și este potrivit pentru persoanele cu buze uscate sau sensibile. Rujul normal adaugă strălucire buzelor și poate fi mai ușor de aplicat și de întreținut pe parcursul zilei.

Nuanțe populare de ruj normal în iarna lui 2023:

  1. Nude: Nuanțele nude sunt întotdeauna în tendință și pot fi purtate în orice sezon. O nuanță nude va oferi un aspect natural și versatil buzelor tale, fiind perfectă pentru machiajul de zi cu zi.
  2. Bej roz: Această nuanță delicată și feminină adaugă un aspect proaspăt și romantic buzelor tale. Este ideală pentru a completa un machiaj romantic de iarnă.
  3. Piersică: Nuanțele de piersică adaugă o notă de prospețime și lumină buzelor, fiind perfecte pentru a completa un machiaj luminos și vibrant în sezonul rece.

În iarna lui 2023, atât rujul mat, cât și rujul normal vor fi în tendință. Alegerea depinde de preferințele personale și de efectul dorit. Dacă doriți o finisare mată și o rezistență mai mare, rujul mat este alegerea potrivită pentru voi. Dacă preferați un aspect mai hidratant și un finisaj lucios, rujul normal este opțiunea ideală. Experimentați și găsiți combinația perfectă pentru a vă pune în evidență frumusețea buzelor în această iarnă!

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]