Skip to content Skip to footer

Sfaturi pentru organizarea celui mai reusit picnic

Vara este anotimpul perfect pentru a petrece timpul in aer liber si pentru a organiza un picnic cu prietenii si familia. Pentru a avea un picnic reusit, este important sa ai cateva lucruri la tine. In acest articol, vom discuta despre ce trebuie sa ai la tine pentru un picnic perfect.

 1. Paturi de picnic: Este important sa aduci unul sau mai multe paturi de picnic, in functie de dimensiunea grupului tau. Acestea sunt ideale pentru a te aseza pe iarba si a te bucura de mancare si bauturi.
 2. Cosuri de picnic: Un cos de picnic este esential pentru a transporta toate alimentele si bauturile necesare. Asigura-te ca este suficient de mare pentru a transporta toate lucrurile pe care le-ai pregatit.
 3. Pahare si farfurii: Pentru a servi mancarea si bauturile, ai nevoie de pahare si farfurii. Opteaza pentru variante reciclabile sau biodegradabile, pentru a proteja mediul inconjurator.
 4. Tacamuri: Nu uita sa aduci si tacamuri, cum ar fi furculite, cutite si linguri, pentru a putea savura mancarea.
 5. Servetele umede: Servetelele umede sunt necesare pentru a curata mainile si fata dupa ce mananci.
 6. Umbrela sau cort: Daca vremea se schimba sau daca vrei sa te protejezi de soare, este bine sa ai la tine o umbrela sau un cort.
 7. Jocuri si activitati: Daca vrei sa te distrezi cu prietenii si familia, adu jocuri si activitati, cum ar fi mingiile sau cartile.
 8. Alimente si bauturi: Nu uita sa aduci mancare si bauturi. Alege alimente care sunt usor de transportat si de servit, cum ar fi sandwich-uri, fructe si legume proaspete, chips-uri si bauturi racoritoare.

In afara de lucrurile esentiale pe care trebuie sa le ai la tine pentru un picnic reusit, exista si cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa te bucuri de o zi perfecta in aer liber. Iata cateva dintre ele:

 1. Alege un loc potrivit: Alege un loc potrivit pentru picnic, cum ar fi un parc sau o zona de campare. Asigura-te ca este un loc linistit si curat, fara gunoaie sau alte obstacole.
 2. Planifica in avans: Planifica in avans meniul si alimentele pe care le vei aduce cu tine. Asigura-te ca ai suficiente alimente si bauturi pentru toata lumea si ca sunt usor de transportat si de servit.
 3. Pastreaza mancarea la racoare: Poti aduce o cutie frigorifica sau poti umple o punga cu gheata si sa o asezi in cosul de picnic.
 4. Curata dupa tine: Dupa ce ai terminat de mancat si de baut, asigura-te ca strangi toate gunoaiele si le arunci la cosul de gunoi. Pastreaza zona curata si frumoasa pentru urmatorii vizitatori.
 5. Distreaza-te: Nu uita sa te distrezi si sa te bucuri de timpul petrecut cu prietenii si familia.

Un picnic reusit necesita putina planificare si pregatire, dar este o experienta minunata pentru toata lumea implicata. Tine cont de aceste sfaturi utile pentru a-ti face picnic-ul mai placut si mai confortabil.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]