Skip to content Skip to footer

Scapa de musafirii nepoftiti din curtea si casa ta

Locuitul la casa este cu siguranta un vis implinit pentru multe persoane. Linistea, natura, libertatea si culorile vii aduc un sentiment de implinire profund. Locuitul la curte vine la pachet cu o multime de avantaje, si, printre cele mai importante fiind conexiunea cu natura, lipsa vecinilor din peretele alaturat si spatiu. De asemenea, viata la casa are la randul sau si dezavantaje, deoarece, cum spune o vorba din batrani, nu exista padure fara uscaciuni.

Una dintre cele mai mari probleme cu care te confrunti daca locuiesti la casa este legata de daunatori. Odata cu cresterea temperaturilor acestia isi fac aparitia, provocand un disconfort extrem de mare, atat din punct de vedere al sanatatii cat si din punct de vedere mental.

De-a lungul anilor, s-au incercat multiple metode de indepartare a acestora din imprejurul casei si a curtii, iar aparatele anti daunatori ocupa primul loc din toate punctele de vedere, mai ales datorita eficientei crescute.

Printre cei mai cunoscuti daunatori care ne dau dureri de cap, se numara: tantarii, rozatoarele, gandacii, insectele, cartite si pasarile.

Aparatele anti daunatori vin in ajutorul fiecarei gospodarii, pentru ca acolo unde exista unul, nici un musafir nepoftit sa nu mai aiba loc, acestea fiind o necesitate la fiecare curte.

Principalele beneficii ale aparatelor anti daunatori:

 • Sunt eficiente impotriva multor daunatori. Cum spune si o vorba din popor „impusti doi iepuri in acelasi timp”. In majoritatea cazurilor, un singur aparat te poate scapa de mai multe dureri de cap
 • Frecventa varianta. Poti opta pentru diferite frecvente pentru a scapa de diferite tipuri de daunatori
 • Nu necesita cunostinte avansate pentru instalare
 • Nu sunt daunatoare pentru oameni
 • Au o raza de actiune mare
 • Functioneaza prin ultrasunete, fara a fi deranjante
 • Nu polueaza
 • Se instaleaza usor in orice colt al casei sau al curtii Exista diferite modele, atat cele care pot fi conectate la priza cat si cele care functioneaza pe baterii sau se incarca cu lumina naturala.

Desigur, este de mentionat si faptul ca, eficienta unui aparat anti daunatori este foarte mare, insa pentru a scapa definitiv de acesti musafiri nepoftiti trebuie sa te asiguri ca urmezi urmatorii pasi:

 • Pentru inceput, trebuie sa faci o igienizare si o curatenie impecabila in casa. Majoritatea daunatorilor sunt atrasi de mediile unde se aduna mizeria si resturile de mancare
 • Asigura-te ca nu exista crapaturi pe la colturile peretilor care ar oferi acces daunatorilor in casa
 • Aeriseste-ti casa zilnic pentru a evita ca umiditatea sa se adune.

 

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]