Skip to content Skip to footer

Invata cand si cum sa utilizezi placa de par

Placa de par este un instrument esential pentru multe femei cand vine vorba de infrumusetarea parului. Aceasta poate fi folosita pentru a crea bucle, pentru a netezi parul sau pentru a-l indrepta, oferind look-uri fresh care iti vor creste increderea in tine si vor atrage priviri.  

Dar ce beneficii aduce utilizarea placii de par?

  • Este utila pentru a crea coafuri rapide si usor de realizat. Indiferent de tipul de par pe care il ai – cret, ondulat sau drept – poti folosi placa de par pentru a obtine o coafura perfecta in doar cateva minute.
  • Netezeste parul si il face mai stralucitor.
  • Aceasta poate fi folosita pentru a proteja parul impotriva umiditatii si a frizz-ului. Daca ai un par care este predispus la frizz, poti folosi placa de par pentru a-l netezi si a preveni aparitia acestuia.
  • Un mod excelent de ati exprima creativitatea si de a experimenta cu diferite coafuri. Poti crea bucle mari sau mici, poti indrepta parul sau poti crea coafuri cu volum.

Cat de des este recomandat sa utilizezi placa de par?

Utilizarea excesiva a placii de par poate duce la deteriorarea parului si la aparitia varfurilor despicate. De aceea, este recomandat sa utilizezi placa de par doar o data sau de doua ori pe saptamana. Utilizarea in exces a placii de par poate duce la uscarea si fragilizarea firului de par, ceea ce poate duce la deteriorarea acestuia.

De asemenea, este important sa utilizezi un produs de protectie termica inainte de a folosi placa de par pentru a proteja parul impotriva caldurii. Aceste produse sunt concepute pentru a proteja parul impotriva deteriorarii cauzate de caldura ridicata a placii de par.

Pentru a utiliza placa de par corect, este important sa alegi o placa de par de calitate si sa o utilizezi in mod corespunzator.

Cand cumperi o placa de par, asigura-te ca aceasta are o temperatura reglabila si ca este fabricata din materiale de calitate pentru a proteja parul impotriva deteriorarii.

De asemenea, este important sa alegi temperatura potrivita pentru tipul tau de par. Daca ai un par subtire si fragil, utilizeaza o temperatura mai scazuta pentru a nu deteriora parul.

Inainte de a incepe, asigura-te ca parul este perfect uscat si descalcit. Utilizarea placii de par pe parul umed poate duce la deteriorarea acestuia si la aparitia varfurilor despicate.

Daca ai parul cret sau ondulat, aplicati un produs de fixare inainte de a utiliza placa de par pentru a ajuta la pastrarea coafurii.

Cu putina practica si rabdare, poti obtine coafuri incredibile cu ajutorul placii de par, fara a deteriora parul.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]