Skip to content Skip to footer

Cum alegi cei mai buni adidasi de alergare?

Daca iti doresti sa te apuci de sport, alergatul este o obtiune perfecta deoarece poate fi practicata de oricine, poate fi desfasurata in aproape orice mediu si aduce extraordinar de multe beneficii pentru organism.

Indiferent ca vrei sa alergi pe strada sau in parc, ai nevoie de un echipament potrivit, care sa-ti asigure confortul necesar. Pornind de sneakersii comozi, la hainele lejere, fiecare trebuie sa-ti vina perfect.

Desigur, uneori poate fi o adevarata provocare sa descoperi care este cea mai buna obtiune de adidasi de alergare, numarul modelelor fiind foarte mare. Tocmai de aceea, mai jos vei gasi principalele lucruri la care trebuie sa fii atent atunci cand iti achizitionezi perechea de adidasi de alergare.

  • Stabilitate

Deoarece te vei deplasa intr-un ritm alert cu acest gen de incaltaminte, este foarte important ca acestia sa aiba o stabilitate buna. O stabilitate adecvata a incaltamintei nu te va pune in pericol niciodata. Aceasta trebuie sa fie fiabila si considerabila, pentru a nu exista riscul destabilizarii in timpul alergarii.

  • Controlul miscarii

O pereche de adidasi de alergat ideali trebuie sa aiba un control perfect al miscarii. Acestia trebuie sa ofere sprijin excelent pentru arcul piciorului si partea din fata a acestuia. Intr-o pereche de adidasi de alergat trebuie sa te poti deplasa usor si sa poti face o pauza in orice moment fara riscul de a aluneca.

  • Amortizarea

Adidasii potriviti de alergat sunt aceea care se potrivesc perfect si iti imbratiseaza picioarele intr-un mod confortabil atunci cand alergi. Acestia trebuie sa fie foarte confortabili si sa nu provoace durere la nivelul piciorului. Fii atent la captuseala suplimentara atunci cand iti alegi incaltamintea, deoarece daca aceasta este prea stransa sau prea larga poate provoca disconfort si rani.

  • Fiabilitate

Adidasii de alergat trebuie sa aiba o aderenta potrivita si sa poata fi stabili pe multiple suprafete diferite, fara a ceda presiunii sau a aluneca.

  • Producator

Este foarte important sa alegi un producator care are o experienta reala in fabricarea incaltamintei de calitate superioara pentru alergat. Verifica recenziile si istoricul producatorului pentru a te asigura ca alegerea pe care o faci este cea mai buna in raport calitate-pret.

  • Garantie

Pentru a te asigura ca iti protejezi adidasii de toate defectele de fabricatie, verifica perioada de garantie a acestora atunci cand faci achizitia. Aceasta te va asigura ca incaltamintea achizitionata este de calitate, si in caz de defectiuni poti primi o alta pereche in schimb sau chiar iti vor fi returnati banii.

  • Pret

Pretul unei perechi de adidasi de alergat este unul dintre factorii decisivi in achizitionarea acestora. Ariile de pret ale acestora sunt diferite, astfel incat sa ai posibilitatea sa alegi pentru tine cea mai buna incaltaminte din punct de vedere financiar.

Spor la alergat!

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]