Skip to content Skip to footer

5 idei de articole vestimentare pentru a asorta bocancii sau ghetele

Bocancii sau ghetele sunt piese versatile de încălțăminte care pot completa orice ținută. Indiferent dacă alegi să îi porți într-un stil casual sau elegant, există o varietate de articole vestimentare pe care le poți asorta cu acestea. Iar cei de la Reverse.ro au o gamă atât de diversificată și frumoasă încât ne-au inspirat să îți oferim 5 idei pentru a-ți inspira outfit-urile!

  1. Jeans și pulover oversized:

Unul dintre cele mai simple și confortabile moduri de a asorta bocancii sau ghetele este cu o pereche de jeans și un pulover oversized. Alege o pereche de jeans skinny sau boyfriend, în funcție de preferințele tale, și completează ținuta cu un pulover larg și călduros. Adaugă câteva accesorii precum o eșarfă sau o pălărie și vei obține un look casual-chic perfect pentru zilele reci de toamnă sau iarnă.

  1. Fustă plisată și cămașă:

Dacă dorești să adaugi o notă feminină outfit-ului tău, poți asorta bocancii sau ghetele cu o fustă plisată și o cămașă. Alege o fustă de lungime medie sau lungă și completează-ți ținuta cu o cămașă într-o nuanță complementară. Poți adăuga și o jachetă de piele pentru a obține un look mai edgy. Această combinație este perfectă pentru o ieșire în oraș sau chiar pentru un eveniment mai special.

  1. Rochie tricotată și dresuri groase:

Pentru un look feminin și călduros în sezonul rece, poți asorta bocancii sau ghetele cu o rochie tricotată și dresuri groase. Alege o rochie tricotată într-o nuanță neutră sau pastelată și completează ținuta cu dresuri groase și o pereche de cizme sau ghete. Această combinație este potrivită pentru zilele mai friguroase, în care vrei să te simți confortabil și stylish în același timp.

  1. Pantaloni din piele și bluză lejeră:

Pentru un look mai rock și sofisticat, poți asorta bocancii sau ghetele cu pantaloni din piele și o bluză lejeră. Optează pentru o pereche de pantaloni din piele într-o nuanță închisă și completează ținuta cu o bluză cu imprimeu sau cu un detaliu interesant. Poți adăuga și o geacă de piele pentru a completa look-ul. Această combinație este perfectă pentru o seară în oraș sau pentru un concert.

  1. Salopetă și pulover:

Pentru un look mai casual și tineresc, poți asorta bocancii sau ghetele cu o salopetă și un pulover. Alege o salopetă din denim sau dintr-un material mai gros și completează-ți ținuta cu un pulover călduros. Această combinație este confortabilă și stylish în același timp, fiind potrivită pentru o zi petrecută în oraș sau pentru o plimbare în parc.

Bocancii și ghetele sunt piese de încălțăminte versatilă, care pot fi asortate într-o multitudine de moduri. De la outfit-uri casual la cele mai elegante, există o varietate de articole vestimentare pe care le poți combina cu acestea. Indiferent de cum hotărăști să le asortezi, important este să te simți confortabil și să îți exprimi personalitatea prin ținuta ta. Experimentează și bucură-te de stilul tău unic!

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="1"]